Home / Actualitate / Cetatean ucrainean dat in urmarire internationala, depistat in P.T.F. Siret

Cetatean ucrainean dat in urmarire internationala, depistat in P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut un cetăţean ucrainean, urmărit internaţională, care era căutat de autorităţile din Polonia pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.
În data de 26 martie 2016, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul ucrainean I. Vadym, în vârstă de 41
de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.
Pe numele lui I. Vadym era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Polonia pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii. Bărbatul a fost predat de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret autorităţilor competente, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *