Home / Actualitate / Tâlhărie în Gura Humorului

Tâlhărie în Gura Humorului

Duminică, 27 martie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmerie din Gura Humorului a fost sesizat de un bărbat de 21 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, a fost deposedat prin violenţă de un telefon mobil în valoare de 3800 lei.

Tânărul a declarat că în jurul orei 16.30 s-a întâlnit cu doi amici din localitate, cei trei deplasându-se ulterior spre Parcul Ariniş. Pe drum, s-au întâlnit cu o cunoştinţă a amicilor
săi, B. Robert, de 19 ani, din oraşul Gura Humorului. Acesta din urmă a solicitat tânărului din Suceava să-i împrumute telefonul mobil pentru a da un telefon urgent. Fiind refuzat, B. Robert l-a ameninţat pe tânăr cu un cuţit, l-a lovit în spate cu mânerul cuţitului şi i-a provocat o tăietură cu lama la nivelul mâinii. Ulterior, s-a repezit asupra victimei căzute la pământ şi i-a sustras telefonul mobil din buzunar, după care a părăsit în fugă locul faptei.

În scurt timp, jandarmii l-au găsit pe agresor şi au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de tâlhărie calificată. Telefonul mobil a fost recuperat, iar B.Robert a fost predat Poliţiei Oraşului Gura Humorului în vederea continuării cercetărilor.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

PROIECT EDUCAŢIONAL – POVESTEA SCRIERII ŞI A INSTRUMENTELOR DE SCRIS atelier de caligrafie, 4 – 8 februarie 2019

În perioada 4 – 8 februarie 2019, în vacanța intersemestrială, Muzeul Bucovinei derulează proiectul educaţional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.