Home / Actualitate / Mașina plină cu țigări de contrabandă depistată în trafic pe raza localității Paltin

Mașina plină cu țigări de contrabandă depistată în trafic pe raza localității Paltin

În ziua de 30 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au depistat în trafic, pe raza localității Paltin, județul Suceava, un autoturism marca Audi A6, despre care existau informaţii că transportă țigări de contrabandă.

La semnalele regulamentare efectuate de polițiștii de frontieră, șoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care lucrătorii noștri au pornit în urmărirea mașinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, însă șoferul și-a continuat deplasarea în mare viteză.
La scurt timp șoferul maşinii în cauză a pierdut controlul volanului și s-a oprit intr-un parapet de protecție aflat pe marginea drumului, abandonând autoturismul.

Din primele verificări s-a constatat că mașina era plină cu țigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.000 pachete ţigări, marca Ashima, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 77.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de aproximativ 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Mașină ajunsă în șanț după o depășire neregulamentară iar două pasagere au fost accidente

Luni dimineață, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.