Home / Actualitate / Un tânăr de 23 de ani angajat de doua zile, suspect de furtul unor bunuri în valoare de circa 3.000 lei

Un tânăr de 23 de ani angajat de doua zile, suspect de furtul unor bunuri în valoare de circa 3.000 lei

La 07.06.2016, ora 12.00, un bărbat de 63 de ani, din comuna Preuteşti, a sesizat poliția despre faptul că, un tânăr de 23 de ani, din comuna Forăști, a sustras bunuri în valoare de circa 3.000 lei, aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Fălticeni.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 06.06.2016, ora 19.00, după terminarea programului de lucru al muncitorilor, bărbatul de 63 de ani a depozitat mai multe scule electrice şi mecanice într-un container, care pe timpul nopţii este asigurat cu pază. Astfel, în jurul orei 01.00, paznicul a observat faptul că, ușa de la container este deschisă, iar tânărul de 23 de ani, angajat de 2 zile, care a rămas pe timpul nopţii pe șantier era plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.