Home / Actualitate / Grav accident petrecut la Milişăuți, nouă persoane rănite, din care două în stare gravă

Grav accident petrecut la Milişăuți, nouă persoane rănite, din care două în stare gravă

Accidentul a fost anunțat la 112 astăzi 12 iunie 2016, la ora 13:11. Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Rădăuți şi echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean (în total 5 ambulanțe şi o autospecială cu apă şi spumă şi accesorii pentru descarcerare), au intervenit astăzi la un accident rutier produs pe DN2E, la ieşire din Milişăuți spre Rădăuți.

În uma coliziunii dintre două autoturisme, a rezultat rănirea a 9 persoane, toate adulte, una fiind încarcerată. Doi dintre răniți, în stare mai gravă, au fost transportați de urgență la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranță specifice, au extras victima înarcerată şi au acordat, împreună cu echipajele SAJ, primul ajutor medical răniților.

Toate persoanele implicate în accident au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Timp de aproximativ o oră traficul a fost blocat, după care a fost reluat pe un singur sens de mers. La finalul operațiunilor, pompierii militari au spălat carosabilul, îndepărtând scurgerile de carburanți şi lubrifianți, pentru prevenirea producerii altor evenimente nefericite.

Galerie foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acţiune pe raza județului, pe linia prevenirii și combateri ilegalităților în piețe, târguri și oboare

Joi 15 noiembri a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.