Home / Actualitate / Un accident rutier cu trei victime, a avut loc în această dimineața în localitatea Putna

Un accident rutier cu trei victime, a avut loc în această dimineața în localitatea Putna

Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicov au fost solicitaţi să intervină în urma unui accident rutier produs astăzi, ora anunţării la 112 – 7:58, pe raza comunei Putna, pe DN2H. La faţa locului, o autoutilitară a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, care era încărcat cu material lemnos. În urma impactului, au rezultat trei victime, două din autovehicul şi una din atelaj.

Pompierii militari, s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. S-au luat măsurile de siguranţă specifice s-a balizat zona, au fost deconectate bornele de la bateria de acumulatori, s-au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au fost îndepărtate de pe carosabil resturi din componentele maşinii avariate. Concomitent, salvatorii, ajutaţi de un echipaj SAJ Rădăuţi, au acordat primul ajutor medical victimelor.

După ce au fost evaluate medical, persoanele din autoutilitară au refuzat transportul la o unitate spitalicească. Conducătorul atelajului hipo, M.I., de 72 de ani, cu traumatisme în urma accidentului rutier, a fost transportat de către echipajul SMURD la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Rădăuţi, pentru tratament de specialitate.

Galerie foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acţiune pe raza județului, pe linia prevenirii și combateri ilegalităților în piețe, târguri și oboare

Joi 15 noiembri a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.