Home / Actualitate / Misiune de căutare a celor doi tineri de 20 de ani, înecați duminică în râul Suceava. Foto si video

Misiune de căutare a celor doi tineri de 20 de ani, înecați duminică în râul Suceava. Foto si video

Foto si video

Pompierii militari, de la subunităţile din Suceava, Dolhasca şi Fălticeni, au continuat căutările în cazul celor doi tineri, care s-au înecat duminică, în jurul orei 14:00, în râul Suceava, pe raza localităţii Liteni.

Cei doi băieţi, originari din judeţul Botoşani, au venit în vizită la nişte prieteni din satul Rotunda, oraşul Liteni. Toţi tinerii, au decis să meargă să facă o baie în apa Sucevei, în zona unei foste balastiere din Liteni. Din nefericire, râul Suceava avea un debit crescut, iar zona respectivă este cunoscută cu gropi adânci şi curenţi turbionari puternici, astfel încât, cei doi au dispărut sub apă, fără ca cei prezenţi la faţa locului să îi poată ajută în vreun fel. Pompierii militari suceveni s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat căutări, cu ajutorul a două bărci pneumatice cu accesorii specifice, până la lăsarea întunericului. Luni dimineaţă, operaţiunile au fost reluate, salvatorilor alăturându-se echipajul de scafandri de la Detaşamentul de Pompieri Suceava.

Căutările se efectuează pe o suprafaţă foarte mare, în condiţiile un debit crescut al râului, cu vizibilitate zero şi curenţi turbionari, care pun în dificultate operaţiunile executate de scafandri sub apă.

Vă vom ţine la curent cu derularea misiunii.

Video

Foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acţiune pe raza județului, pe linia prevenirii și combateri ilegalităților în piețe, târguri și oboare

Joi 15 noiembri a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.