Home / Actualitate / POLIŢIŞTII ACŢIONEAZĂ PENTRU ASIGURAREA ŞI MENŢINEREA ORDINII ŞI SIGURANŢEI ÎN ZONA CENTRELOR ORGANIZATE PENTRU DESFĂŞUAREA EVALUĂRILOR NAŢIONALE

POLIŢIŞTII ACŢIONEAZĂ PENTRU ASIGURAREA ŞI MENŢINEREA ORDINII ŞI SIGURANŢEI ÎN ZONA CENTRELOR ORGANIZATE PENTRU DESFĂŞUAREA EVALUĂRILOR NAŢIONALE

Peste 170 de polițiști suceveni acționează zilnic suplimentar, în perioada 27 – 29 iunie 2016 pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a Evaluării Naționale 2016 la nivelul județului Suceava .
Pentru desfășurarea în condiții de liniște şi siguranţă a examenelor, șeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează în teren.
Astfel, pe durata examenelor din Evaluarea Națională 2016, 5.173 de poliţişti acționează la nivel naţional, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente.
La nivelul judeţului Suceava, 177 de poliţişti de ordine public, poliţişti rutieri dar şi din alte structure acţionează zilnic pentru securizarea zonelor şi prevenirea şi combaterea oricăror fapte antisociale.
Polițiștii vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, pot afecta liniștea și siguranţa publică. În acest sens, cele 167 de centre de examinare organizate la nivelul judeţului Suceava sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.
De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.
După prima zi de susţinere a probelor programate, urmare a măsurilor dispuse nu au fost semnalate evenimente, activităţile desfăşurându-se în condiţii de deplină normalitate şi siguranţă.
Poliţiştii sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât Evaluarea Națională 2016 să se desfășoare în condiții de normalitate.
Polițiștii și echipa Info Suceava urează mult succes tuturor celor care susţin Evaluarea Națională!

Publicat de: infosuceava

Alte articole

La vederea polițiștilor, un putnean și-a abandonat autoutilitara încărcată cu lemne și a fugit în pădure

În timp ce acționa pe raza comunei Putna, marți, la ora 14.30, o patrulă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.