Home / Actualitate / Marginea, bani și bunuri sustrase dintr-un autoturism parcat în fața locuinței.

Marginea, bani și bunuri sustrase dintr-un autoturism parcat în fața locuinței.

La data de 28.06.2016, ora 19.20, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, de un bărbat de 37 de ani, din comuna Marginea, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani din autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei care nu și-a asigurat cu sistemul centralizat autoturismul parcat în jurul orei 18.45, în fața locuinței părinții săi, din comuna Marginea, persoane necunoscute au deschis ușile și au sustras din interior mai multe bunuri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.
Pentru reducerea riscului de victimizare, polițiștii suceveni recomandă deținătorilor de autoturisme:

  • Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, aparate GPS, telefoane mobile, genţi sau alte bunuri de valoare. Fiind vizivile, acestea sunt „tentante”, chiar şi ziua, reprezentând o provocare pentru toate categoriile de hoţi.
  • Pe timpul nopţii încercaţi să parcaţi autoturismul în locuri iluminate sau pe artere principale.
  • Nu lăsaţi autoturismul deschis, chiar dacă îl părăsiţi doar pentru câteva momente.
  • Hoţii pot profita de fiecare clipă de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului dumneavoastră. Mai mult interes în protecţia bunurilor personale vă scuteşte de neplăceri.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale întocmite de polițiști

Câmpulung Moldovenesc La 19.04.2018, ora 11.21, în timp ce acționa pe DN 17, pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *