Home / Actualitate / Un mort și cinci răniți, bilanțul celor două accidente ce a avut loc miercuri după-amiază la Bilca și Lucăceşti

Un mort și cinci răniți, bilanțul celor două accidente ce a avut loc miercuri după-amiază la Bilca și Lucăceşti

Primul eveniment rutier s-a petrecut pe raza comunei , în jurul orei 16:30. În accident au fost implicate patru autoturisme, iar 3 persoane au fost rănite. Pompierii militari de la subunităţile din Vicovu de Sus şi Rădăuţi, sprijiniţi de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice şi acordarea primului ajutor medical răniţilor.

Cele trei victime, un tânăr de 27 de ani, o femeie de 45 şi un băieţel de 6 ani, toate conştiente, au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Rădăuţi.

Al doilea accident rutier a fost anunţat la ora 17:15. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat violent într-un stâlp, pe raza localităţii Lucăceşti.
La faţa locului s-a deplasat Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava (autospecială pentru descarcerare, ambulanţă SMURD B şi ambulanţă SMURD C-TIM), sprijinit de un echipaj SAJ. În urma impactului au rezultat trei victime (toţi bărbaţi), dintre care una în stop cardio-respirator.
După executarea manevrelor de resuscitare, bărbatul în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost declarat decedat.
Ceilalţi doi răniţi, de 43 şi 46 de ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *