Home / Actualitate / Incendiu la o gospodărie din Frasin, au ars adăpostul de animale, bucătăria de vară, mobilier și alte obiecte

Incendiu la o gospodărie din Frasin, au ars adăpostul de animale, bucătăria de vară, mobilier și alte obiecte

Militarii de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frasin, au intervenit vineri, în jurul orelor 22:15 cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui C.C., din oraşul Frasin.

La sosirea echipajelor, ardeau două anexe, construcţie corp comun, din lemn, şi exista pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 2:15. Au ars adăpostul de animale şi bucătăria de vară, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobiler, materiale textile, două bazine din plastic de câte o mie de litri, circa 25 tone de fân şi 3 metri cubi lemn de foc. Flăcările au degradat două maşini de spălat, un hidrofor, un tocător de furaje, o moară de cereale şi scule de mână.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat 5 vaci, 5 porci, anexele învecinate şi casa de locuit.

Foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acţiune pe raza județului, pe linia prevenirii și combateri ilegalităților în piețe, târguri și oboare

Joi 15 noiembri a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.