Au rămas fără mașini după ce au încercat să facă contrabandă cu țigări

Doi tineri ucraineni, Andrii T. de 24 de ani şi Petro C,. în vârstă de 25 de ani, au încercat să treacă frontiera de stat cu țigări de contrabandă. Miercuri dimineața, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret, jud. Suceava, au depistat, pe sensul de intrare în ţară, două autoturisme, marca BMW, care transportau 770 pachete ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

În primul autoturism, ţigările erau ascunse în spătarele scaunelor, în cotiere şi în două spaţii special amenajate în semiaripile faţă ale unui autoturism, iar în cel de-al doilea într-un spaţiu special amenajat în airbag.

Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 1.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Cele două autoturisme marca BMW, în valoare de 25.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, deoarece aveau spaţii special amenajate pentru transportul ţigărilor.

De asemenea, polițiștii de frontieră au luat față de cei doi cetățeni ucraineni măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 10.08.2016.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Autotren cu lemne de 60.000 de euro, confiscat de polițiști la Sucevița

Pe 16 aprilie, în jurul orei 12.15, polițiștii de la Sucevița au oprit, la Voievodeasa, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.