Ştirbăţ, un mopedist băut și fără permis de conducere din oraşul Liteni, a provocat un accident rutier

La data de 29.08.2016, ora 09.30, în timp ce conducea mopedul pe DJ 208A, dinspre localitatea Ştirbăţ spre localitatea Dolhasca, un bărbat de 57 de ani, din oraşul Liteni, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 73 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a rămas internat. Cei doi participanți la trafic, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul mopedului, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 57 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.