Home / Actualitate / Siret, tânăr prins de polițiști după ce a găsit numere de înmatriculare provizorii la tomberon și a circulat cu acestea

Siret, tânăr prins de polițiști după ce a găsit numere de înmatriculare provizorii la tomberon și a circulat cu acestea

La 01.09.a.c., ora 14.45, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe str. Alexandru Cel Bun, din orașul Siret, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic de 26 de ani. În urma verificării autorizației de circulație provizorie, polițiștii au constatat faptul că, aceasta nu este originală, existând suspiciuni că este falsă, iar numerele de înmatriculare provizorii au aparținut autoturismului unui localnic, fiind expirate și aruncate de acesta la tomberon.

Conducătorul auto de 26 de ani a recunoscut faptul că, autorizația de circulație provizorie este falsă, fiind confecționată personal, iar numerele de înmatriculare au aparținut unui alt autovehicul.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției, în cauză fiind întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
obloane din aluminiu modificat

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Peste 20.600 pachete cu țigări, confiscate la graniţa cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.