Home / Actualitate / C-lung Moldovenesc, hoții i-au furat unui biciclist o borsetă cu documente şi bunuri în timp ce acesta făcea fotografii

C-lung Moldovenesc, hoții i-au furat unui biciclist o borsetă cu documente şi bunuri în timp ce acesta făcea fotografii

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor să dispună măsuri preventive minime pentru a nu cădea victime ale hoţilor care profită de orice neglijenţă şi superficialitate în asigurarea bunurilor.

La 09.09.2016, ora 12.00, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată de un localnic de 61 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras de pe bicicletă, o borsetă cu documente şi bunuri.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 10.30, victima s-a deplasat la Cimitirul Eroilor din localitate pentru a efectua mai multe fotografii, ocazie cu care, a lăsat nesupravegheată pe coarnele bicicletei, o borsetă cu bunuri, documente și bani, care, după aproximativ 10 minute i-a fost sustrasă de persoane necunoscute.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Peste 3.000 pachete cu țigări confiscate la frontieră

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret și Halmeu au descoperit, ascunse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.