Home / Actualitate / Bărbat reţinut de poliţişti după ce a sustras portmoneul unei persoane

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a sustras portmoneul unei persoane

La 12.09.2016, ora 20.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de o femeie de 56 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, un tânăr necunoscut i-a luat din mână portofelul și a fugit. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.30, în timp ce se deplasa pe strada Celulozei, din municipiul Suceava, victima s-a intersectat cu un tânăr necunoscut, care i-a luat din mână portofelul cu bani și documente și a fugit.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de polițiști, autorul a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani, din orașul Dolhasca, asupra căruia au fost găsite o parte din bunuri, celelalte fiind recuperate dintr-un tufiș unde au fost aruncate de suspect.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 20 de ani fiind reținut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 13.09.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

Publicitate
Petrescu-Pan

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.