Home / Actualitate / Vicovu de Jos, telefon furat dintr-o locuință, lăsat ca și garanție la vecina victimei

Vicovu de Jos, telefon furat dintr-o locuință, lăsat ca și garanție la vecina victimei

La data de 13.09.2016, ora 14.57, Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată despre faptul că, un bărbat necunoscut a sustras bunuri din locuința unei femei de 81 de ani din comuna Vicovu de Jos. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 11.00, un tânăr necunoscut a venit la locuinţa victimei şi i-a solicitat să-i împrumute o sumă de bani, ocazie cu care, profitând de neatenția acesteia i-a sustras un telefon mobil.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat o vecină a victimei în vârstă de 86 ani, care a declarat faptul că, în cursul zilei, în jurul orelor 15.00, un tânăr necunoscut a venit și la locuinţa sa și i-a lăsat gaj un telefon mobil, contra sumei de 250 lei, telefon care aparține părții vătămate.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, recunoscut de persoana vătămată şi de martori după fotografia prezentată de polițiști. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor să dispună măsuri preventive minime pentru a nu cădea victime ale hoţilor care profită de orice neglijenţă şi superficialitate în asigurarea bunurilor.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.