Persoană bunuită de comiterea unui furt identificată de poliţişti

La data de 15.09.2016, ora 10.05, Secţia 11 Poliţie Rurală Pojorâta, a fost sesizată de un bărbat de 36 de ani, din comuna Sadova, despre faptul că, în ziua precedentă, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din interiorul societăţii comerciale pe care o administrează pe raza localității de domiciliu.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani, din județul Maramureș, ce locuiește fără forme legale de circa două săptămâni în comuna Sadova și aflat în evidențele poliției.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 14.09.2016, ora 15.30, întrucât poarta de acces în sediul societății de exploatare a materialului lemnos era deschisă, autorul a pătruns în interior și a sustras scule mecanice și acumulatorul auto al unui utilaj, după ce anterior a distrus sistemul de alimentare cu carburant al acestuia, valoarea prejudiciului fiind de circa 700 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperare și restituite persoanei vătămate.

În cauză s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca, la 16.09.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria C-lung Moldovenesc pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

A murit carbonizat în casă la o zi după ce s-a externat din spital, cu un picior amputat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme locomotorii, este victima din incendiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.