Home / Actualitate / Un tânăr din comuna Râșca prins în timp ce fura bunuri dintr-un autoturism

Un tânăr din comuna Râșca prins în timp ce fura bunuri dintr-un autoturism

La data de 15.09.2016, ora 22.47, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de un localnic de 38 de ani, despre faptul că, în cursul serii, a surprins un tânăr care sustrăgea bunuri din autoutilitara proprietate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 15.09.2015, în jurul orei 20.00, victima a parcat autoutilitara în apropierea blocului unde locuiește, iar în jurul orei 22.30, a fost anunțat de o cunoștință, despre faptul că, în mașina sa se află o persoană.
Autorul a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 15 ani, din comuna Râșca, care a sustras din autoutilitară un G.P.S. cu încărcătorul aferent, o pereche de ochelari și o pereche de mănuși pentru lucru, valoarea prejudiciului fiind de circa 300 lei.
Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor să dispună măsuri preventive minime pentru a nu cădea victime ale hoţilor care profită de orice neglijenţă şi superficialitate în asigurarea bunurilor.

Publicitate
Petrescu-Pan

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Peste 3.000 pachete cu țigări confiscate la frontieră

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret și Halmeu au descoperit, ascunse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.