Home / Actualitate / Fântânele, bărbat de 69 de ani surprins şi accidentat mortal pe DJ 290.

Fântânele, bărbat de 69 de ani surprins şi accidentat mortal pe DJ 290.

Vineri 16.09.2016, ora 20.05, S. Răzvan de 23 de ani din comuna Fântânele, în timp ce conducea autoturismul marca Audi pe DJ 290, pe sensul de mers Fântânele – Roşcani, a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 69 de ani din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, în apropierea axului drumului. Victima se deplasa pe acelaşi sens de mers cu autoturismul, fiind lovit de maşină şi proiectat în şanţ. Echipajul medical de pe ambulantã sosit la locul accidentului, nu a putut decât sã constate decesul. Martorii povestesc că asupra victimei s-a găsit o rangă şi o bâtă, tot aceştia spun că bărbatul suferea de afecţiuni psihice şi nu trebuia sa fie lăsat nesupravegheat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Seara de vineri a fost una fatidica şi pentru alte două persoane, în intervalul orar 20:00 si 20:30, alți doi pietoni aveau să moară pe drumurile din județ.

Astfel în localitatea Malini, în jurul orei 20:00, un bărbat de 63 de ani a vrut să traverseze prin loc nepermis, fiind surprins si accidentat mortal, iar în localitatea Vama, în jurul orei 20:25, un bărbat de 71 de ani din localitate, nu s-a asigurat la traversarea drumului, fiind surprins şi accidentat mortal de un sofer din județul Iași.

Publicitate
fyer-info-suceava-ok

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.