Home / Actualitate / Foto. Cetăţean ucrainean prins în vama Siret cu ţigări de contrabandă, o icoană, o cruce şi anabolizante

Foto. Cetăţean ucrainean prins în vama Siret cu ţigări de contrabandă, o icoană, o cruce şi anabolizante

În data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, în P.T.F. Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul ucrainean Yuriy K., în vârstă de 41 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.
contrabanda-cu-tigari-si-obiecte-de-cult-1În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 231 kg de tutun, precum şi 57 comprimate anabolizante, o cruce din metal, o icoana pe lemn şi un triptic, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționata contravențional de către organele vamale cu amendă în cuantum de 40.000 lei. De asemenea, icoana, crucea şi tripicul au fost trimise spre expertizare pentru a se stabili dacă aparţin patrimoniului naţional.

Totodată, polițiștii de frontieră au făcut demersuri pentru aplicarea măsurii de interdicția intrării în România pe o perioadă de cinci ani, împotriva cetățeanului ucrainean.

Foto

 

 

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.