Home / Actualitate / Dosare penale pentru mai mulţi şoferi prinşi băuţi la volan

Dosare penale pentru mai mulţi şoferi prinşi băuţi la volan

La data de 24.09.2016, ora 02.22, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe str. Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Frumosu

La data de 24.09.2016, ora 07.00, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată de un bărbat din comuna Frumosu, despre faptul că, o porțiune din gardul locuinței sale, a fost distrus de un autovehicul.
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat la circa 500 m de locul evenimentului, un autoturism înmatriculat în străinătate care prezenta avarii și pe conducătorul acestuia, un localnic de 25 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Cornu Luncii

La data de 24.09.2016, ora 20.04, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit pentru control, pe raza comunei Cornu Luncii, autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Praxia

La data de 24.09.2016, ora 20.40, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe DJ 155A, la intersecția cu DN 15C, în localitatea Praxia, autoutilitara condusă de un bărbat de 28 de ani, din comuna Baia. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

C-lung Moldovenesc

La data de 25.09.2016, în jurul orei 01.50, un echipaj din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe str. Dimitrie Cantemir din localitate, autoturismul condus de un localnic de 18 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Peste 20.600 pachete cu țigări, confiscate la graniţa cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.