Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de către poliţişti
Foto: Arhiva

Material lemnos confiscat de către poliţişti

La data de 24.09.2016, în jurul orei 18.00, un echipaj mixt poliție-jandarmi a oprit pentru control pe raza comunei Păltinoasa, la intersecția DN 17 cu DN 2E, autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani din orașul Gura Humorului, care transporta material lemnos, fără să dețină documente legale de proveniență și transport.
În cauză s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că bărbatul transporta ilegal cantitatea de 2,00 m.c. lemn de foc de esență fag. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Gura Humorului, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010.

Broșteni

La data de 24.09.2016, în jurul orei 20.30, o patrulă mixtă poliție-jandarmi a oprit pentru control pe raza orașului Broșteni, autoutilitara încărcată cu material lemnos și condusă de un bărbat de 36 de ani, din județul Neamț, care nu deținea documente legale de proveniență și transport. În cauză, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că  bărbatul transporta ilegal cantitatea de 5,04 m.c. lemn rotund de esență rășinoase.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Broșteni, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Peste 3.000 pachete cu țigări confiscate la frontieră

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret și Halmeu au descoperit, ascunse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.