Video. Incendiu la două gospodării din satul Pâraie, comuna Mălini.

Joi, 29 septembrie 2016, ora in jurul orei 14:00, pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni, au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din satul Pâraie, comuna Mălini. Pompierii s-au deplasat la locul intervenţiei cu trei autospeciale de apă şi spumă. În sprijinul acestora au mai ajuns o autospecială de la S.V.S.U. Mălini şi două autospeciale de la S.V.S.U. Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără şi mari degajări de fum la două gospodării învecinate, cu pericol de propagare la o a treia gospodărie. Ardeau acoperişurile din lemn acoperite cu azbociment de la două depozite de furaje şi grajduri de animale, un garaj cu o maşină aflată în interior, o bucătărie de vară şi o parte din acoperişul depozitului de furaje de la a treia gospodărie.

Militarii au salvat două case de locuit, două bovine, două cabaline, patru porcine şi bunuri casnice.Incendiul a fost lichidat la ora 20.20, cauza probabilă de incendiu fiind efectul termic al curentului electric produs la un conductor electric defect.

Video sursa: ISU Suceava

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.