Home / Actualitate / Prezent la Târgul de Toamnă, Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a lansat proiectul turistic „Crăciun în Bucovina”

Prezent la Târgul de Toamnă, Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a lansat proiectul turistic „Crăciun în Bucovina”

„Crăciun în Bucovina”  proiectul turistic a fost lansat în mod oficial de Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur, la Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”. La manifestare a fost prezent şi președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ucraina, Ivan Muntean, împreună cu o delegaţie formată de peste 100 de persoane din zona Cernăuți, dar şi oameni de afaceri și reprezentanți din administrația locală. Din partea Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava au fost prezenţi reprezentanți ai colegiului Nicolae Troaşe, Constantin Luchian, Lucian Gheorghiu, Mihai Cernișov.

Președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a precizat că proiectul „Crăciun în Bucovina” va începe anul acesta pe 6 decembrie, de sărbătoarea Sfântul Nicolae și se va încheia cu sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou pe stil vechi, menţionând că se doreşte o promovare mai bună a sărbatorilor pe stil vechi, pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști din Ucraina. Un alt punct de interes ce trebuie promovat, este şi gastronomia din Bucovina, aceasta este nemaipomenită și avem cu ce ne lăuda. Gheorghe Flutur a menţionat că a solicitat Centrului Național de Informare Turistică Suceava ca împreună cu unitățile de cazare, să pregătească pachetele cu ofertele pentru sărbătorile de iarnă din Bucovina, pentru a putea fi achiziționate de turiști. Dumnealui a mai subliniat faptul că, Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă se va desfăşura pe data de 27 decembrie la Suceava, Vatra Dornei si Fălticeni.

Foto Târgul de Toamnă

Video

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Un șofer din Verești s-a izbit frontal într-o mașină condusă de un bărbat din Fîntînele, pe drumul Verești – Salcea. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital

Joi, în jurul orei 15.57,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din direcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.