Home / Actualitate / Opt dosare penale întocmite de poliţişti pentru șoferi băuți sau fără permis de conducere

Opt dosare penale întocmite de poliţişti pentru șoferi băuți sau fără permis de conducere

La 30.09.2016, ora 10.00, o patrulă din cadrul Postului de poliție Grăniceşti, a oprit pentru control pe raza comunei, autoutilitara condusă de un localnic de 65 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere anulat pentru infracțiuni la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La 30.09.a.c., ora 21.45, o patrulă de poliție a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un localnic de 32 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 01.10.2016, ora 01.10, în timp ce acţiona pe str. Grigore Alexandru Ghica, din municipiul Suceava, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat şi-a continuat deplasarea în viteză, după care, a oprit brusc maşina și a fugit de la faţa locului. În urma activităţilor operative și de cercetare derulate, conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Dărmăneşti.
Din interogarea bazelor de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul pe care l-a condus este neînmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

Suceava

La 01.10.2016, ora 20.16, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe str. Traian Vuia din municipiul Suceava, autoturismul condus de un localnic de 19 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Siret

La 01.10.2016, în jurul orei 19.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. Alexandru cel Bun, din orașul Siret, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a vizibilității reduse, un bărbat de 48 de ani, din comuna Grămești, a intrat în coliziune față spate cu semiremorca unui autotren, înmatriculat în Ucraina, ce aștepta la intrarea în Vama Siret. În urma impactului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 01.10.2016, ora 21.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe str. Botoșanilor din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Bunești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Ilișești

La 01.10.2016, ora 18.40, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Moara, a oprit pentru control pe DN 17, pe raza localității Ilișești, mopedul înregistrat, condus de un localnic de 51 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 02.10.2016, ora 02.33, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe str. Ana Ipătescu din municipiul Suceava, autoturismul condus de un localnic de 56 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.