Un tânăr din Vicovu de Sus, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, apoi a transportat-o până la intrarea în curtea spitalului şi a plecat

La 30.09.2016, ora 10.20, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, la o unitate medicală din localitate s-a prezentat o femeie de 62 de ani din localitate, victima unui accident rutier. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce traversa strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava prin loc special amenajat, semnalizat şi marcat, victima a fost acroșată și accidentată ușor de un autoturism înmatriculat în străinătate, al cărui conducător auto, a transportat victima până la intrarea în curtea spitalului, după care şi-a continuat deplasarea fără a anunţa poliția.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident a fost identificat și oprit în trafic pe raza comunei Vicovu de Jos, acesta fiind condus de un bărbat de 35 de ani, din oraşul Vicovu de Sus. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.