Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

FĂLTICENI

La faza de 04.10.2016, ora 17.20, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Armatei, din municipiul Fălticeni, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de o tânără de 23 de ani, din comuna Slatina. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, numărul de înmatriculare provizoriu este expirat din data de 01.10.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

MARGINEA

La data de 04.10.a.c., ora 21.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani, din comuna Horodnic de Sus. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

STRAJA

La data de 05.10.2016, ora 00.10, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 23 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Sf. Gheorghe nu se sărbătoreşte astăzi în Săptămâna Mare, ci în a doua zi de Paşti

Biserica Ortodoxă Română a decis ca slujba dedicată sărbătorii de Sfântul Gheorghe din acest an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.