Tânăr de 19 ani fără permis de conducere s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren agricol, apoi a plecat de la fața locului

La data de 04.10.a.c., ora 20.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, pe DJ 209K, în afara municipiului Rădăuți, din cauza vitezei excesive, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren agricol.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unei minore de 15 ani, din localitate, pasageră în autoturism. După producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la fața locului fără încuviințarea poliției.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

 

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Condamnare de 2 ani și 6 luni cu suspendare sub supraveghere pentru fosta șefa a Secției de Oncologie

Fosta șefă a Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava a fost condamnată joi, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.