Home / Actualitate / Tânăr cercetat pentru furt din locuință

Tânăr cercetat pentru furt din locuință

La data de 05.10.2016, ora 11.45, Postul de poliție Marginea, a fost sesizat de un localnic de 55 de ani, despre faptul că, la 04.10.2016, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință, iar în cursul zilei de 05.10.2016, au încercat să-i sustragă alte bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 04.10.2016, prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în imobil și au sustras aparatură electronică și de comunicații, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.000 lei. În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, ce locuiește fără forme legale pe raza comunei Horodnic de Sus.

Acesta a recunoscut comiterea furtului și a declarat faptul că, bunurile sustrase au fost vândute unui bărbat din municipiului Rădăuți, de la care a fost recuperat televizorul, telefonul mobil fiind revândut unei persoane necunoscute.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, respectiv „tentativă la furt calificat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
tomibena

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Sf. Gheorghe nu se sărbătoreşte astăzi în Săptămâna Mare, ci în a doua zi de Paşti

Biserica Ortodoxă Română a decis ca slujba dedicată sărbătorii de Sfântul Gheorghe din acest an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.