Home / Actualitate / Suceava, scule electrice sustrase dintr-o magazie

Suceava, scule electrice sustrase dintr-o magazie

La data de 07.10.2016, ora 07.40, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de un localnic de 49 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o magazie a locuinței sale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare, în noaptea de 06/07.10.2016, prin forțarea ușii de acces în magazie, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras scule electrice, valoarea prejudiciului fiind de circa 2.870 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.)

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sf. Gheorghe nu se sărbătoreşte astăzi în Săptămâna Mare, ci în a doua zi de Paşti

Biserica Ortodoxă Română a decis ca slujba dedicată sărbătorii de Sfântul Gheorghe din acest an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.