Home / Actualitate / Video. Gospodărie cuprinsă de flăcări în localitatea Clit

Video. Gospodărie cuprinsă de flăcări în localitatea Clit

Militari Gărzii de Intervenţie Solca şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui E.C., din satul Clit, comuna Arbore. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti, precum şi la o proprietate învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:20.

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 56 de metri pătraţi, bunuri casnice şi aproximativ 15 metri pătraţi de cherestea de construcţie. S-au degradat tavanul locuinţei pe 50 de metri pătraţi, pereţii portanţi, bunuri casnice şi altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele gospodăreşti şi proprietatea învecinată.

Video

Publicitate
tibeco-rosu

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.