Home / Fără categorie / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 14.10.2016, ora 13.00, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, motocicleta înregistrată, condusă de un localnic de 32 de ani, care nu folosea casca de protecţie. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, numărul de înregistrare a fost atribuit unui motociclu, iar bărbatul, nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Ilişeşti

La 15.10.2016, ora 16.55, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Suceava.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autorizația de circulație este expirată, numărul de înmatriculare provizoriu fiind valabil pentru perioada 12.09 – 11.10.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Voitinel

La 15.10.2016, ora 15.30, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 178F, pe raza comunei Voitinel, autoutilitara înmatriculată în străinătate, condusă de un bărbat de 37 de ani, din comuna Gălănești.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule din data de 14.08.2015, ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 15.10.2016, ora 19.30, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Universităţii din municipiul Suceava, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Moara.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 16.10.2016, ora 01.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Celilad Radauti

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto. Peste 200 pachete de țigări de contrabandă, ascunse în cutii cu napolitane

Marți dimineață, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.