Home / Actualitate / Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs 18 posturi vacante!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs 18 posturi vacante!

Începând cu data de 14 octombrie 2016, se demarează procedura de ocupare a 18 posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, prin încadrare directă din sursă externă.

În scopul completării deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, 18 posturi de subofiţer operativ principal, astfel: 3 posturi la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi 15 posturi la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei.

Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, situat în municipiul Suceava, str. Universităţii nr.14, în perioada 17 octombrie, ora 8:00 – 24 octombrie, ora 16:00.

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru post pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, secţiunea Domenii de Activitate / Concurs Recrutare Sursa Externa: http://www.pompierisv.ro/sursa%20externa.pdf, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Spitalul Rădăuți nu a anunțat CAS Suceava de suspendarea activității secției de pediatrie

Până pe 5 mai, micii pacienti din zona Rădăuți ce ar fi trebuit să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.