Home / Fără categorie / Persoană bănuită de furtul a unor bunuri dintr-o anexă a societății comerciale, identificată de poliţişti

Persoană bănuită de furtul a unor bunuri dintr-o anexă a societății comerciale, identificată de poliţişti

La data de 15.10.2016, ora 09.00, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată de un bărbat de 40 de ani, din comuna Mălini, despre faptul că, în noaptea de 14/15.10.2016, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a societății comerciale pe care o administrează, cu punct de lucru în comuna Cornu Luncii. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare, în noaptea de 14/15.10.2016, persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii şi după ce au forțat sistemul de închidere, au pătruns într-o magazie, de unde au sustras o drujbă şi o canistră cu 20 de litri cu motorină, prejudiciul total fiind de aproximativ 5.000 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat de 65 de ani, din comuna Cornu Luncii, care a recunoscut comiterea furtului, bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Adicec

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto. Peste 200 pachete de țigări de contrabandă, ascunse în cutii cu napolitane

Marți dimineață, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.