Home / Actualitate / Incendiu în localitatea Benia

Incendiu în localitatea Benia

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldova Suliţa, au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o motopompă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.M., din satul Benia, comuna Moldova Suliţa.
La sosirea echipajelor, ardeau locuinţa şi o anexă lipită de casă, construite din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la construcţiile învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:40 şi au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, anexa pe 26 de metri pătraţi, unelte agricole, scule de dulgherie, materiale textile, documente personale şi de proprietate. S-au degradat acoperişul din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 130 de metri pătraţi, precum şi aparatură electrocasnică.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolaţia deteriorată.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un adăpost de animale, alte anexe gospodăreşti şi locuinţele învecinate.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un autotren încărcat cu bitum a luat foc, în zori, la Câmpulung Moldovenesc

Astăzi, la ivirea zorilor, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu o autospecială …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.