Home / Actualitate / Incendiu în localitatea Dorna Arini

Incendiu în localitatea Dorna Arini

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Ş.I., din comuna Dorna Arini.

La sosirea echipajelor, ardeau obiecte de mobilier din interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:02 şi au ars o canapea, un dulap, o masă, tablouri şi un covor.

Echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei, în încercarea de a stinge singur focul, înainte de sosirea salvatorilor. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Vatra Dornei, pentru tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de o ţigară uitată nestinsă pe marginea din lemn a patului (fumatul în locuri nepermise).
Pompierii l-au salvat pe proprietar, precum şi locuinţa acestuia.

Publicitate

deluxethermo-macheta

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Un șofer din Verești s-a izbit frontal într-o mașină condusă de un bărbat din Fîntînele, pe drumul Verești – Salcea. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital

Joi, în jurul orei 15.57,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din direcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.