Home / Actualitate / Inspectoratului de Poliție Județean Suceava scoate la concurs cinci posturi de specialiști

Inspectoratului de Poliție Județean Suceava scoate la concurs cinci posturi de specialiști

În ziua de 19 octombrie a.c., s-a dat startul angajărilor din sursă externă de specialişti, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 19-23 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 26 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Suceava i-au fost repartizate 5 funcţii de specialişti pentru încadrare din sursă externă, astfel: 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Financiar, 1 funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, o funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigaţii Criminale, 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Criminalistic şi 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Ordine Publică – specialitatea electronist.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.sv.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

De asemenea, pentru detalii, puteţi consulta informaţiile postate la avizierul I.P.J. Suceava, din mun. Suceava, bulevardul 1 Mai, nr. 9, sau puteţi suna la 0230 203 112.

 

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Un șofer din Verești s-a izbit frontal într-o mașină condusă de un bărbat din Fîntînele, pe drumul Verești – Salcea. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital

Joi, în jurul orei 15.57,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din direcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.