Home / Actualitate / P.T.F. Siret, ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

P.T.F. Siret, ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

În seara zilei de 20 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Yurii P., în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Lituania.
În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, într-un spațiu special amenajat în airbag-ul dreapta faţă al maşinii, cantitatea de 260 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

O oră mai târziu, tot în PTF Siret, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul român Vasile B., în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism marca VW Vento. Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, în urma căruia a fost descoperită ascunsă în bordul autoturismului, cantitatea de 112 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană. Țigările în valoare de 455 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorii auto au fost sancționaţi contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Totodată, autoturismul marca BMW, în valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor, iar față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 20.10.2016.

FOTO

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Un șofer din Verești s-a izbit frontal într-o mașină condusă de un bărbat din Fîntînele, pe drumul Verești – Salcea. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital

Joi, în jurul orei 15.57,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din direcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.