Home / Actualitate / Ţigări şi alcool de contrabandă în valoare de 5000 de lei confiscate de poliţişti

Ţigări şi alcool de contrabandă în valoare de 5000 de lei confiscate de poliţişti

La data de 24.10.2016, ora 09.45, o patrulă din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a identificat staționat pe str. Mărțișorului din localitate, un autoturism suspect, la volanul căruia se afla un localnic de 65 de ani, ocazie cu care, în urma verificării interiorului acestuia, a unui alt autoturism aparținând aceluiași bărbat și a unui magazin de haine second hand situat în imediata apropiere și administrat de soția bărbatului, o femeie de 62 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, polițiștii au identificat 470 pachete cu ţigarete de proveniență extracomunitară (9400 bucăţi ţigarete) și 6 sticle cu băuturi alcoolice fără timbru fiscal, pentru care, cei doi soți, nu au putut prezenta documente legale de proveniență.

Bunurile în valoare de circa 5.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Celilad Radauti

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Un șofer din Verești s-a izbit frontal într-o mașină condusă de un bărbat din Fîntînele, pe drumul Verești – Salcea. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital

Joi, în jurul orei 15.57,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din direcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.