Home / Actualitate / Pachete de ţigări de contrabandă descoperite la frontiera verde şi în P.T.F. Siret

Pachete de ţigări de contrabandă descoperite la frontiera verde şi în P.T.F. Siret

În seara zilei de 25 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Vasyl P., în vârstă de 50 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes.
În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, bagajelor şi persoanei.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în lonjeroanele microbuzului, cantitatea de 498 pachete de țigări, marca Marlboro, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 623 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Totodată, microbuzul marca Mercedes,în valoare de aproximativ 27.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spaţii special amenajate pentru transportul țigărilor.

Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 26.10.2016.

Publicitate
dezmembrari udesti

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Spitalul Rădăuți nu a anunțat CAS Suceava de suspendarea activității secției de pediatrie

Până pe 5 mai, micii pacienti din zona Rădăuți ce ar fi trebuit să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.