Home / Actualitate / Trei persoane implcate într-un scandal în oraşul Liteni, identificați şi reţinuți de poliţişti

Trei persoane implcate într-un scandal în oraşul Liteni, identificați şi reţinuți de poliţişti

Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă ne natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată.

Drept dovadă, exemplificăm cu încă un caz în care poliţiştii, după documentarea temeinică a cauzei, au dispus măsuri ferme , conform legii, toţi participanţii la punerea în executare a rezoluţiei infracţionale fiind reţinuţi şi introduşi în arestul IPJ Suceava.

La 11.09.2016, ora 20.20, un tânăr de 27 ani, din oraşul Liteni, a sesizat Poliția orașului Liteni despre faptul că, în timp ce se afla la un bar din centrul satului Roşcani, a fost lovit de mai multe persoane.
La faţa locului a fost identificat apelantul, care a declarat că în timp ce se afla pe terasa barului, s-au apropiat de el mai multe persoane şi fără să spună ceva, l-au lovit, după care au plecat.
Întrucât victima a suferit leziuni, a fost solicitat la faţa locului un echipaj al ambulanţei, tânărul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

La 26.10.2016, în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au reușit identificarea autorilor faptei ca fiind, un tânăr de 19 ani, unul de 25 de ani și ultimul de 26 de ani, toți din județul Botoșani.
Cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava urmând ca, la 27.10.2016, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de măsuri legale.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Casă mistuită de flăcări, de la cosul de fum, la Gulia

O familie a rămas fără acoperiș desupra capului, din zorii acestei zile. Potrivit ISU Bucovina, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.