Dosar penal la regimul rutier întocmit de poliţişti

La 02.11.2016, ora 18.10, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control, pe strada Calea Burdujeni din municipiul Suceava, motocicleta condusă de un tânăr de 25 de ani, din localitate, întrucât acesta circula fără a avea cască de protecţie.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu poseda permis de conducere categoria ”A” întrucât motocicleta are capacitatea de 500 cm cubi, iar permisul de conducere era suspendat din 12.08.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul”, respectiv „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: ,,Cămara Bunicii” – Un concurs a tradițiilor și gusturilor autentice la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Bănești

Vineri, 27 octombrie, s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu”din Băneşti, comuna Fântânele, cea de-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.