Home / Actualitate / Patru tineri din Botoşani au spart un magazin din Vercicani-Liteni. Ghinion, între Vorona şi Tudora s-au răsturnat cu autoturismul plin de bunuri
Foto stiri.botosani.ro
Foto stiri.botosani.ro

Patru tineri din Botoşani au spart un magazin din Vercicani-Liteni. Ghinion, între Vorona şi Tudora s-au răsturnat cu autoturismul plin de bunuri

La 05.11.2016, Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată de un bărbat de 26 de ani, din oraşul Liteni, cu privire la faptul că în noaptea de 04/05.11.2016 persoane necunoscute au sustras din magazinul pe care îl administrează bunuri în valoare de aproximativ 800 lei. În timpul activităților de cercetare și investigație s-a stabilit că, între localităţile Vorona şi Tudora, jud. Botoşani, în şanţul de pe marginea DJ 208 I, se află răsturnat un autoturism în care se află bunuri de genul celor sustrase, recunoscute ulterior de proprietar.

Procedând la identificarea proprietarului autoturismului, acesta a recunoscut că în noaptea de 04/05.11.2016 a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, fără a deţine permis de conducere, s-a deplasat pe raza satului Vercicani, oraşul Liteni, împreună cu alţi trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, toți din comuna Tudora. În jurul orei 02.00 au pătruns în magazinul părţii vătămate de unde au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare, ţigări, dulciuri şi cafea.

La 05.11.2016, în jurul orei 08.00, tinerii au plecat spre domiciliile lor din comuna Tudora, în stare de ebrietate, iar la intrarea în localitate şoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi s-a răsturnat într-un şanţ unde au abandonat autoturismul. Ulterior au fost identificaţi şi ceilalţi participanţi la comiterea faptei, care au recunoscut că au participat la comiterea furtului.
Referitor la infracţiunile la regimul rutier, cercetările au fost preluate de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Publicitate
trans-nicolaescu-macheta-3

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Mașină ajunsă în șanț după o depășire neregulamentară iar două pasagere au fost accidente

Luni dimineață, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.