Home / Actualitate / Doi minori din Vicovul de Sus au fost prinși de polițiști în timp ce transportau material lemnos fără documente legale

Doi minori din Vicovul de Sus au fost prinși de polițiști în timp ce transportau material lemnos fără documente legale

La 06.11.2016, în jurul orei 11.00, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control, la intrarea în comuna Putna, pe un drum comunal neclasificat, 2 atelaje hipo conduse de doi minori de 15 ani din orașul Vicovu de Sus, care transportau material lemnos.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, minorii nu posedau documente legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos, acesta fiind sustras din rampa de depozitare aparținând Cantonului Silvic „Ştefu” din cadrul Ocolului Silvic Putna.

Materialul lemnos, în cantitate totală de circa 1,88 metri steri, lemn de foc de esență fag și valoare de 132,25 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna, iar cele două atelaje, fără cabaline, au fost indisponibilizate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Victimă carbonizată găsită azinoapte după un incendiu la Bălcăuți

Un incendiu cu urmări tragice s-a înregistrat azinoapte. Prin apel la 112, la ora 23.30 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.