Home / Actualitate / Incendiu la o hală dezafectată a unei societăţi comerciale, din municipiul Suceava. Pompierii au salvat viața unui tânăr de 19 ani

Incendiu la o hală dezafectată a unei societăţi comerciale, din municipiul Suceava. Pompierii au salvat viața unui tânăr de 19 ani

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu 2 autospeciale şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală dezafectată a unei societăţi comerciale, situată pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, ardeau mocnit materiale plastice şi deşeuri, aflate în interiorul halei, în spaţii destinate pentru birouri, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, şi exista pericolul de propagare la mai multe bunuri depozitate acolo (imprimante, unităţi de calculator, monitoare etc.). Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum şi gaze toxice, iar martorii aflaţi la faţa locului au declarat că în interior există o persoană care nu a mai reuşit să iasă.

Salvatorii au constituit echipe de căutare-salvare şi, echipaţi corespunzător, au intrat în spaţiile inundate cu fum. La scurt timp, au identificat un tânăr de 19 ani, care era în stare de inconştienţă. Acesta a fost evacuat şi a fost preluat de echipajul SMURD TIM. După ce i s-a acordat primul ajutor medical de urgenţă, bărbatul şi-a revenit şi a comunicat cu salvatorii. Ulterior, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Incendiul a fost lichidat la ora 9:40.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a susrsei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pompierii au salvat viaţa tânărului şi bunurile din interiorul birourilor.

Foto


Video

Publicitate
tomibena

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Mașină ajunsă în șanț după o depășire neregulamentară iar două pasagere au fost accidente

Luni dimineață, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.