Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 12.11.2016, ora 03.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni, un localnic de 18 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu poarta de acces a unui imobil. Din impact, nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Păltinoasa

La 13.11.2016, în jurul orei 00.50, Secția 10 Poliție Rurală Păltinoasa a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Păltinoasa, a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul implicat în eveniment și pe conducătorul auto, un localnic de 31 de ani, care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Vadu Moldovei

La 13.11.2016, ora 04.00, Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul implicat în eveniment și pe conducătorul auto, un bărbat de 47 de ani din comuna Fântâna Mare, care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Spătărești

La 12.11.2016, ora 02.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, s-a sesizat despre faptul că, pe DN 2, la ieșirea din municipiu spre localitate Spătărești, într-un șanț, se află un autoturism avariat, condus de un bărbat de 35 de ani din municipiul Fălticeni. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Victimă carbonizată găsită azinoapte după un incendiu la Bălcăuți

Un incendiu cu urmări tragice s-a înregistrat azinoapte. Prin apel la 112, la ora 23.30 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.