Home / Actualitate / Şofer reţinut de poliţişti pentru consum de alcool la volan

Şofer reţinut de poliţişti pentru consum de alcool la volan

La 15.11.2016, în continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind tamponarea produsă la 12.11.a.c., pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni, în care a fost implicat autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din localitate, polițiștii au stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar rezultatelor probelor biologice prelevate la spital, arată faptul că, în momentul accidentului, acesta avea o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în sânge.

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, prin sentința penală din 29.09.2016, a Judecătoriei Fălticeni, tânărul a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 3 luni, pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 16.11.2016 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea stabilirii unei măsuri privative de libertate.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Victimă carbonizată găsită azinoapte după un incendiu la Bălcăuți

Un incendiu cu urmări tragice s-a înregistrat azinoapte. Prin apel la 112, la ora 23.30 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.