Home / Actualitate / Țigări ascunse într-un autoturism, depistate în P.T.F. Siret cu ajutorul câinelui polițist Nah

Țigări ascunse într-un autoturism, depistate în P.T.F. Siret cu ajutorul câinelui polițist Nah

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit și confiscat aproximativ 1.700 pachete de țigări, de proveniență ucraineană, ascunse în roata de rezervă a unui autoturism şi în tavanul unui microbuz.

Ţigările, în valoare de peste 2.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar două persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare.

În ziua de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în tara, Iuliana M., de cetățenie română, în vârstă de 35 de ani, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.

Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări de proveniență ucraineană, un echipaj al poliţiei de frontieră împreună câinele de serviciu Nah, specializat în descoperirea produselor de tutun, în cooperare cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă a autoturismului, 378 pachete de ţigări marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 461 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Publicitate
obloane din aluminiu modificat

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Mașină ajunsă în șanț după o depășire neregulamentară iar două pasagere au fost accidente

Luni dimineață, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.