Home / Actualitate / Mitocu Dragomirnei, mai multe bunuri furate dintr-o casă aflată în construcţie

Mitocu Dragomirnei, mai multe bunuri furate dintr-o casă aflată în construcţie

La data de 26.11.2016, ora 08.45, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112”, de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în noaptea de 25/26.11.2016 persoane necunoscute i-au sustras bunuri din imobilul aflat în construcție, pe raza satului Mitocu Dragomirnei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de siguranță și de faptul că, imobilul nelocuit, aflat în construcție, este în câmp, într-un loc izolat, în noaptea de 25/26.11.2016, prin spargerea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras un generator electric și o rolă de cablu electric, prejudiciul fiind de circa 1.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.)

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Mașină ajunsă în șanț după o depășire neregulamentară iar două pasagere au fost accidente

Luni dimineață, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.